Werken bij Dentpoint

Momenteel hebben wij een openstaande vacature voor Coördinator en All-round Receptionist

Wil je kennis maken?

Bel Wendy 06 18 53 83 84
of
stuur een mail naar wendy@dentpoint.nl

Vacature Coördinator 

Dentpoint groeit en ziet kansen samen met jou

Dentpoint staat bekend als een ambitieus en gezellige mondzorgpraktijk in volle ontwikkeling. Met jou als Coördinator aan boord gaan we kansen omzetten in meer concrete successen. Ben jij een daadkrachtige enthousiaste Coördinator die het verschil kan maken? Laten we kennis maken.

Jouw rol binnen de organisatie:

Als Coördinator geef je coachend leiding aan het team dat in de praktijk werkzaam is. Je stuurt in het verlengde van de Praktijkmanager op kwaliteit en efficiëntie van dagelijkse processen. Een goede en transparante samenwerking met de Praktijkmanager is hierbij essentieel.

Je bent een dagelijks aanspreekpunt en neemt het team praktisch mee naar een steeds professioneler organisatie. Bij calamiteiten kun je snel schakelen en daadkrachtig handelen terwijl je de rust in het team bewaard.

Bij intensief samenwerken hoort feedback geven en ontvangen. Dit is voor jou vanzelfsprekend waardoor je bijdraagt aan een veilige cultuur in de praktijk. Je bent op een laagdrempelige manier nieuwsgierig in mens en proces. Je brengt naast praktische sturing, humor en gezelligheid in de praktijk.

Hier ga je volledig in op:

 • Je start en begeleid de dagelijkse processen binnen het team
 • Je coördineert actief op het verbeteren van werkprocessen in opdracht van en in samenwerking met de Praktijkmanager
 • Verzoeken vanuit het team worden door jou ontvangen en opgepakt/ afgestemd met de Praktijkmanager
 • Je gaat geregeld letterlijk naast de medewerker de dagelijkse processen ervaren om achter successen en aandachtpunten te komen
 • Je denkt proactief mee over verbeterprocessen
 • Je bewaakt actief een opbouwende organisatiecultuur


Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- denkniveau. (een afgeronde opleiding is geen vereiste, we beoordelen op persoonlijke eigenschappen en capaciteiten, niet op diploma’s)
 • Je kunt goed en efficiënt samenwerken
 • Zelfstandig handelen binnen je rol maakt je niet onzeker
 • Je bent toegankelijk
 • Je bent analytisch sterk, zeer omgevingsbewust en spreekt met overtuigingskracht
 • Je ziet een innovatieve organisatie als een kans vanwege je proactieve instelling
 • Je hebt affiniteit met de tandheelkundige branche


Dit bieden we onze coördinator:

Wij bieden jou een interessante “voor de schermen”- functie. Je bent als spin in het web vooral op de werkvloer te vinden wat je nooit een saaie dag brengt. Je komt te werken in een sociaal en hecht team met het hart op de juiste plaats.

In de samenwerking met de Praktijk Manager luisteren en leren we van elkaar. We geloven dat we zo samen verder komen. De Praktijkmanager zal je een periode lang intensief begeleiden bij de werkzaamheden. Vervolgens nodigen wij je uit om te gaan ontdekken en deze rol je volledig eigen te maken. Bij deze functie mag je een goed salaris met arbeidsvoorwaarden volgens de KNMT regeling verwachten.

Solliciteren:
Ben je een gemotiveerde en daadkrachtige coördinator? Fantastisch! Krijg jij een glimlach van deze vacature en zie jij jezelf in deze praktijk?

Wij komen graag in contact met jou!

Laat graag van je horen bij Wendy van Norden (Praktijk Manager)
wendy@dentpoint.nl of via 06 18 53 83 84.

Acquisitie aan de hand van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Vacature Receptionist(e)

Vloeit gastvrijheid door je aderen, en wil jij het gezicht van onze praktijk worden? Heb je graag contact met mensen en word je omschreven als open, vriendelijk en secuur? Dan is dit dé functie voor jou!

Met wie gaan we kennis maken:

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel aan de telefoon als onze bezoekende patiënten aan de receptie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een sociale teamplayer. Je verricht administratieve werkzaamheden en beheert de agenda, waarin je laat blijken dat je een organisatietalent bent die niet terugdeinst in tijden van drukte.

Jouw persoonlijke eigenschappen vinden wij het belangrijkste. Ervaring in de tandheelkunde is geen vereiste, wel moet je op den duur open staan om je in deze basisprincipes te verdiepen.

Wie zijn wij:

Wij zijn een groepspraktijk met een jong en informeel team. Verdeeld over drie locaties beschikken wij over totaal dertien behandelkamers. Het welzijn van onze patiënten staat in ons handelen voorop, mede door het nastreven van een preventieve behandelwijze. Deze instelling is bepalend voor de wijze waarop we ons werk doen. Dentpoint staat bekend om haar innovatieve en ondernemende spirit, samen met lieve en gezellige collega’s.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent gastheer/ gastvrouw, staat onze patiënten telefonisch te woord, plant afspraken in en verricht administratieve taken als receptionist(e)
 • Als receptioniste versta je jouw vak.
 • Je bent en je voelt je medeverantwoordelijk voor het meegeven van een prettige ervaring aan de patiënt.
 • Je bent bereid actief mee te denken hoe we kunnen blijven professionaliseren en patiëntgericht kunnen blijven handelen.
 • Het uitvoeren van organisatie- en professie gebonden werkzaamheden zoals het op peil houden van de vakkennis.


Wat kunnen wij jou bieden:

 • Een prettige werkplek in één van onze drie praktijken waar werken gecombineerd wordt met een gezellige werksfeer.
 • Een balans tussen jouw verantwoordelijkheden en het samenwerken in een gezellig en gemotiveerd team.
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de KNMT Arbeidsvoorwaarden 2021.


Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag team Dentpoint komen versterken?
Dan komen wij graag in contact met jou!

Stuur jouw CV en motivatiebrief t.a.v. mw. W. van Norden naar wendy@dentpoint.nl